fbpx

Visningstur til Spania med Wergeland & Partners

Finne bolig i Spania

 

Kom å se selv!

Vurderer du å kjøpe bolig i Spania? Da skal du kontakte oss så viser vi deg gjerne hvilke muligheter som finnes i Murcia, Costa Calida og Costa Blanca Sør med Wergeland & Partners. Siden vi bor i regionen kan vi holde private visninger for deg, alternativt vise deg på FaceTime/WhatsApp dersom du ikke kan komme selv.. Vi er på plass slik vi har vært siden 2004 og er klare for å hjelpe flere, med eller uten «live-videovisning”.

Hvordan fungerer det?

Vi tilpasser alltid en visning til deg som kunde og vi snakker sammen i forkant av din reise til Spania for å få vite mest mulig om dine ønsker og behov. Vi vil også fortelle deg litt om ulike områder for å kartlegge hva vi skal konsentrere oss om nå vi sees i Spania. Derfor er det en stor fordel om du/dere tenker i gjennom hva som er viktig. Vi pleier å si at det er stor forskjell på og hva som er ”greit å ha” og det som er ”absolutt nødvendig”.  Dersom du f.eks. må ha tre soverom fordi dere er en stor familie som alltid reiser sammen, vil ”verdens fineste rekkehus” med kun to soverom ikke være et alternativ. Er ett ekstra soverom kun et ønske fordi det er greit å ha når venner kommer å besøk, kanskje en sovesofa i stuen kan være et alternativ.

Det er mye å tenke på, derfor er vi her for å hjelpe deg å finne din drømmebolig og selvfølgelig også med hele kjøpsprosessen. Vil du få hjelp til møblering og alt annet som har med din Spaniabolig å gjøre kontakter du Mona Wergeland i Wergeland Design som har hjulpet de fleste av våre kunder opp gjennom årene. 
E-post: mona@wop.no / mobil +34 690 069 809

Vi er her etter at du har kjøpt og kan alltid bistå med hjelp og råd. Du vet alltid hvor du får tak i oss.

Å la oss vise deg vårt område er en flott og effektiv måte å velge ut et boligobjekt på. Det gir deg også muligheten til å se litt av stedet og regionen. Vi har bodd her siden 2004, så vi er på hjemmebane og kan gi deg mye nyttig informasjon.

Kontakt oss i dag – vi gleder oss til hjelpe deg også:
Email: post@wop.no 
Tel Tom: +34 690 069 719

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719