fbpx
  • nbNorsk bokmål

Hacienda del Alamo Golf Resort

Hovedartikler for prosjekter

I Murcia, mellom fjellene i Sierra Espuña National Park og nydelige sandstrender ved Middelhavet ligger Hacienda del Alamo Golf Resort, et sted hvor det er enkelt å bare nyte livet. Området er på hele 550 hektar. Med kort vei til historiske havnebyen og med kort vei til historiske Cartagena og fylkeshovedstaden Murcia, har du det meste innen rekkevidde. Det er en perfekt plass for den som ønsker å bo bra, bli en bedre golfer og som setter pris på god mat og drikke i fredelige omgivelser. De flotte fjellene rundt resorten gir landskapet et mektig preg og en utsikt mange drømmer om.

Adkomst
Det er kort avstand til to flyplasser: Corvera (RMU) er den nye regionale flyplassen i Murcia, kun 10 min kjøring. Alicante (ALC) er ca. 50-60 min kjøring. Begge flyplassene har avganger til og fra Norge, noe som gjør området enda mere attraktivt for nordmenn.
Infrastrukturen rundt resorten er imponerende, og flere nye motorveier er ferdige, med flere under konstruksjon. Dette bidrar til enkel og rask adkomst fra flyplass, de større byene og strendene.

Resorten
Hacienda del Alamo åpnet i april 2005 og her finnes klubbhus, barer og restauranter, golfakademi, golfshop, sportsklubb (fotball, padel-tennis, tennis, håndball/basketball, petanque), kaffebar, nyåpnet hotell, SPA og mye mer.
I dag er ca. 1.100 boliger bygget, hvorav 260 nå er til salgs til historisk lave priser. Det er en miks av flotte eneboliger med 2-4 soverom, og store, moderne leiligheter med henførende utsikt. Villaene har generelt store tomter med hage og privat svømmebasseng.
I den spanske landsbyen «Pueblo Español» (Spanish Village) som også ligger inne på resorten, kan du kjøpe egen leilighet eller rekkehus, totalt 160 er bygget (under 50 igjen til salgs), og her er det i tillegg 47 butikklokaler, flotte grøntarealer og små torg. Nå bygges også felles bassengområde for beboerne i Pueblo Español (Ferdigstillelse tidlig vår 2019)
I løpet av de neste årene er det planlagt bygging av ytterligere 1.900 boliger på Hacienda del Alamo.

Sheraton hotellet åpnet den 13. november 2018 og det nye SPA anlegget er i full sving med behandlinger, treningsstudio og flere basseng, både inne og ute.

Golfbanen er en av de absolutt beste i Spania!
Dette er en mesterskapsbane med 84 bunkere og 8 sjøer som gir golfere på alle nivåer en fantastisk opplevelse. Miguel Angel Jimenéz var tidligere ansikt utad for banen. Vi i Wergeland & Partners har hjulpet mange golfere til å få de optimale treningsmulighetene, som Marius Thorp da han bodde her i 2007-2008, NTG var på samlinger i 2007, “gamlegutta” Elias B, Christian A, Peter Kaensche, for å nevne noen som har også hatt fine treningsøkter her.

Golfmiljøet på Hacienda del Alamo tilbyr også:

  • 2.000 kvm stort klubbhus med en terrasse som har en solrik utsikt over golfbanen og fjellene
  • 6 hulls treningsbane
  • Golfakademi
  • Møte og konferanse område
  • Gym
  • Driving range
  • 2 store putting baner for trening
  • Konsulenter som hjelper til

Infrastrukturen rundt resorten er imponerende, og flere nye motorveier er under ferdigstillelse. Dette bidrar til enkel og rask adkomst fra flyplass, de større byene og stranden.


Utvalgte boliger

Kontakt oss i dag!

Tom Wergeland

Mobil : +34 690 069 719